Facility Management

Mi a létesítménygazdálkodás? (Facility Management)

A létesítménygazdálkodás egy olyan szakma, amely több szakterületet foglal magában, hogy az épített környezet funkcionalitását az emberek, a hely, a folyamat és a technológia integrálásával biztosítsa.

A SZOLGÁLTATÁS MAGJA ÉS LÉNYEGE A LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁS

– Kommunikációs
– Vészhelyzeti készenlét és üzleti folytonosság
– Környezetgondozás és fenntarthatóság
– Pénzügy és üzlet
– Emberi tényezők
– Vezetés és stratégia
– Üzemeltetés és karbantartás
– Projektmenedzsment
– Minőség
– Ingatlan és ingatlan kezelés
– Technológia

A létesítménymenedzsment területén ez a cégünk értéke a szervezet számára. A létesítménymenedzser szerepe magában foglalja a munkájuk hatékony elvégzéséhez szükséges készségeket, ismereteket és képességeket.

Alapvető üzemeltetési és karbantartási koncepciók és gyakorlatok, taktikai tervezés napi FM feladatok ütemezéséhez és megvalósításához, amelyek támogatják a létesítmény működését.

Professzionális épületüzemeltetési szolgáltatásokat kínálunk Bankoknak, irodaházak, kereskedelmi központok, lakóparkok számára. Mérnöki tanácsadás, műszaki ellenőrzés, építési projekt-előkészítés.

Minden vállalkozás arculatának egyik legmeghatározóbb eleme, elsődleges fizikai megjelenése, ahol a tevékenységből érték teremtődik, ahol emberek és eszközeik munkájának gyümölcseként a termék megszületik, az épület.

Épületünk elhelyezkedése hatással van elérhetőségünkre, ha vevőink ránk találnak, ha termékeinket könnyen eljuttathatjuk vevőinkhez, ha a közelben elegendő számú megfelelően képzett munkaerőt találunk, azzal megalapoztuk vállalkozásunk sikerét.

Az épület tájolása, a helyiségek elrendezése, a berendezés, a bútorok, a szociális helyiségek, a gépészeti és villamos rendszerek, az épületben elérhető szolgáltatások, mind-mind hatással vannak a termelés hatékonyságára, a dolgozók hangulatára, az energiafelhasználás és a munkavégzés hatékonyságára, közvetett és közvetlen módon a termék minőségére.

A Facility Consulting Kft 9 éves üzemeltetői tapasztalata, szakembereink hozzáértése a garancia, hogy épületét nálunk biztonságban tudhatja, a Facility Consulting törődik vele, vigyáz rá és karbantartja az épületüzemeltetési feladatok minden területére kiterjedően.

Épületgépészeti Karbantartás Hűtés-Fűtés

$

Épületgépészeti Karbantartás Hűtés-Fűtés, Takaritás, Üzemeltetés

$

Split Klima, Mono klíma, Dual klíma - komplett klíma rendszerek

$

VRV

$

VRV

$

Folyadékhűtő

$

Fan-coil

$

Légkezelő

$

Geotermikus gépezet

$

Vízköd szórás, Levegőhűtés, Párásitó rendszer

$

Fűtési rendszer, kazán javítás

Klíma- és légtechnika javítás

$

Gépezeti javítások

$

Szigetelés

$

Csövezés

$

Légcsatornázás

Épülettakarítás

Speciális minőségi és költség-tudatosan végzett tisztítás, kérésre ráadásul rendelkezésre áll egy személyes tanácsadó.

Különös figyelmet fordítunk a munkára:
– zökkenőmentes munkafolyamatok,
– lelkiismeretes és megbízható tisztító személyzet,
– folyamatos teljesítmény és minőség-ellenőrzés,
– biológiailag lebontható tisztítószerek.
Hatékony partnerek vagyunk a következők tisztítására és gondozására: irodák, igazgatási épületek, iskolák, ápolási otthonok, kórházak, áruházak, üzletek, bankok.

N

Karbantartó tisztítás

Az épületek és berendezéseik megfelelő tisztítása és gondozása. A szolgáltatások részletes listája, amely minden tekintetben figyelembe veszi a tisztítási igényeit és követelményeit, örömmel állunk rendelkezésére. Meghatározza a tisztítási időközöket.

N

Üveg és keret tisztítás

Az üvegtisztítás az épületek tisztításának egyik hagyományos tevékenysége. Mindenféle üveg- és ablakszerkezethez mi vagyunk a megfelelő partner mesteremberként. Gyorsan, biztonságosan és költséghatékonyan dolgozunk.

N

Ipari tisztítás

A legmodernebb berendezéseket és szerszámokat gyengéden és környezetbarát módon tisztítjuk. Köszönhetően a jól képzett, képzett alkalmazottaknak, mindig képesek vagyunk arra, hogy ügyfeleink rövid távú kívánságára reagáljunk.

N

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítást végezünk speciális tisztítási eljárások után. Ez biztosítja, hogy a szőnyegek gyengén festenek és alaposan megtisztuljanak, és rövid időn belül ismét bejárhatók. Padlóburkolatok samponozása és szórása, porszívós vagy mikroszálas pad tisztítás.

Tisztítás kórházakban, ápolási otthonokban és orvosi gyakorlatban

Ezen a területen egy tisztító társaságot vizsgálnak. Itt a munkavállalók szakértelmének, szervezetének és felelősségének kell bizonyítania magát.
A higiénia a legfontosabb. Tisztaság minden percben, legyen szó akár műtéttel, mentőautóval, akár beteggel és ápolási helyiséggel, de annyira észrevétlen, hogy az ilyen létesítményekben lévő bonyolult munkafolyamat nem zavart.

A Facility Consulting a megfelelő partner!

A Facility Consulting megoldásokat nyújt ügyfeleinek.

A Facility Consulting 2010 óta kiemelkedő szerepet lát el a Magyarország lég- és klímatechnikai, épület üzemeltetési és tanácsadási piacán. Megbízhatóságunk, magas minőségű termékeink és munkánk kiváló referenciát kínálnak.

Kedvező árképzésünk mellett a német precizitás és több éves tapasztalattal rendekező szakembereink magas színvonalon végzett tevékenysége jellemző termékeinkre és szolgáltatásainkra.

A Facility Consulting szolgáltatásokat nyújt egy kézből: Műszaki management, a levegő és a Klimatechniak, a szolgáltatástól a kereskedelmig, épülettakarítás és energiagazdálkodás és a jövő-orientált energiatakarékos megoldások.

Kérdése van?

Legyen szó Facility Managementről, Energia Managementről, Épülettakarításról, Klíma- és Légtechnika kivitelezésről vagy javításról, vagy komplett Lakásfelújításról, a Facility Consultingra számíthat!

Kérdezzen tanácsadónktól, vagy kérjen ajánlatot akár telefonon, e-mailben, vagy akár közvetlenül a kapcsolati űrlap kitöltésével!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Adatvédelem

Call Now Button