Lakásfelújítás,

Víz-Gáz-Kazánszerelés,

Tetőtér fel- és beépítés

Generál kivitelezés,
Lakásfelújítás

Teljes körű lakásfelújítás – Megtekinthető Lakások Referencia munkák Budapesten.

Elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk komplett felújítási munkák, vagy akár kisebb-nagyobb renoválások elvégzését. Tevékenységi körünkbe beletartozik a panellakás felújítás és a családi ház felújítás egyaránt, így akár házát, akár lakását szeretné felújítani, ránk bizton számíthat!

N

Szobafestés, tapétázás

Legyen szó egy komplett lakás festéséről vagy csak egy helyiség felújításáról, mi kiváló minőségben megoldjuk, a ránk bízott munkát!
N

Burkolás, víz és csatornajavítás

Vállaljuk komplett fürdőszobák kiépítését, felújítását, vizesblokkok szerelését, csempe és járólapok lerakását, parkettacsiszolást-felújítást, új parketta lerakását! Minőségi munka!
N

Villanyszerelés

Az is számít, ami a falban van, mert rengeteg kárt tud okozni egy elöregedett vezeték! Vállaljuk régi vezetékek cseréjét, új és régi lakások komplett villanyszerelését!

Lakásfelújítás árak

Ingyen készítünk felmérést és árajánlatot adunk.

Fontos! Az ajánlatkéréshez:
– A lakás négyzetméterét, szobák számát adja meg.
– Az elvégzendő munkákat röviden sorolja fel, ez fontos információ számunkra, ebből tudjuk majd, hogy hány szakember kell az adott lakás felújításához.
– Hozzávetőleges árat soha sem mondunk, árat csak felmérés után adunk.

Lakásfelújítás fotók

Víz-Gáz-Kazánszerelés

Facility Consulting Kft – A vízvezeték-szerelő és javitó Budapesten és környékēn.
A Facility Consulting Kft-vel tapasztalt és kompetens partnert talált az egészségügyi és fürdő létesítmények fűtési rendszerei és megújuló energiák területén. Sikeresen ötvözzük az ügyfelek közelségét az eredeti kézműves minőséggel.
Függetlenül attól, hogy fel kívánja-e újítani a fürdőszobát vagy a fűtést, az üzemét meg kell őrizni, vagy egy új épületben teljes épületszolgáltatási szakembert keres: Bizzon a több mint 10 éves tapasztalatunkban. Tanácsot adunk és segítséget nyújtunk  komplex szellőzőrendszerek telepítésével kapcsolatos ügyekben.

Csőtörés? Vízkár?

Vízkárosodás esetén a gyors és professzionális beavatkozás elengedhetetlen.
Az épületen belüli vízcsőszakadás gyakran komoly következményekkel jár. A víz gyorsan belép a falazatba vagy más építőanyagba, és nagy károkat okoz.
A vízkárosodás következménye általában az építőanyag súlyos romlása. Itt kell cselekedni. Az ok azonnali meghatározása és az első / azonnali intézkedések hatékony végrehajtása az alfa és az omega. Ha szakmai segítségre van szüksége, mert csak gyorsan képes megtalálni a szivárgást, és gyorsan megoldja a problémát javítani.
Sokéves tapasztalatunkból kifolyólag gyakran megtaláljuk az okokat egy rövid idő alatt. Így a költséges következetes károk, mint például a csempe tükör megsemmisítése vagy a falak előkészítése, lehetőleg elkerülhetők.

Víz-Gáz-Kazánszerelés fotók

Tetőtér fel- és beépítés

A padlásbeepites/lakás is nyereséges beruházás lehet. A tetőtéri lakások nagyon népszerűek, ezért nagy bérleti díjakért lehet őket kiadni. A tetőtér átalakításának felelőssége a mi első számú prioritásunk az Ön megelégedésére.

Egy kézben tartjuk végig a feladatokat, az építési munkát, es a szervezést is, amely így időmegtakarítást és biztonságot jelent Önnek. Különösen akkor számíthat ránk, ha az átalakítás lakott épületekben történik, ennek szervezése tapasztalatot es gyakorlatot igényel, evvel mi rendelkezünk. Az ilyen ügyek kezelése, és más érzékeny ügyek megoldása cégünk által a tevékenység optimális összehangolását jelenti, és ezáltal költségcsökkentést eredményez.

Tetőtér fel- és beépítés fotók

A Facility Consulting megoldásokat nyújt ügyfeleinek.

A Facility Consulting 2010 óta kiemelkedő szerepet lát el a Magyarország lég- és klímatechnikai, épület üzemeltetési és tanácsadási piacán. Megbízhatóságunk, magas minőségű termékeink és munkánk kiváló referenciát kínálnak.

Kedvező árképzésünk mellett a német precizitás és több éves tapasztalattal rendekező szakembereink magas színvonalon végzett tevékenysége jellemző termékeinkre és szolgáltatásainkra.

A Facility Consulting szolgáltatásokat nyújt egy kézből: Műszaki management, a levegő és a Klimatechniak, a szolgáltatástól a kereskedelmig, épülettakarítás és energiagazdálkodás és a jövő-orientált energiatakarékos megoldások.

Kérdése van?

Legyen szó Facility Managementről, Energia Managementről, Épülettakarításról, Klíma- és Légtechnika kivitelezésről vagy javításról, vagy komplett Lakásfelújításról, a Facility Consultingra számíthat!

Kérdezzen tanácsadónktól, vagy kérjen ajánlatot akár telefonon, e-mailben, vagy akár közvetlenül a kapcsolati űrlap kitöltésével!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Adatvédelem

Call Now Button