Lakossági – Ipari Klíma kereskedelem és szerelés

Mi az Ön professzionális partnere vagyunk!

Légkondicionáló – Tanácsadás – Tervezés – Értékesítés – Telepítés – Szerviz
Nagy hatásfokú légkondicionálók: TOSHIBA, Split, multi Split, VRF rendszerek, hideg vizes folyadékhűtők és egyebek.

Hűtés – fűtés – szárítás: Minden kéznél!

A megbízhatóság, a magas minőség és az egyéni figyelem tesz minket az Ön professzionális partnerévé. Sokéves tapasztalattal a hatunk mögött a vállalati és lakossági ügyfelek szamara ideális partnerek vagyunk.

Minden szoba különböző követelményeket támaszt a légkondicionálás terén. Minden vásárlónak egyedi igényei vannak – legyen az egy hangulatos nappali vagy egy szerverszoba hűtése. Ezen túlmenően a térkihasználás fontos tényező az eszköz kiválasztásában. Oldalunkon széles választékot talál a minőségi légkondicionálókból (pl. Toshiba).

Kérjen tanácsot tőlünk a légkondicionálókkal kapcsolatban!

Táláljuk ki közösen az Önnek legmegfelelőbb megoldást! Meglátogatjuk a helyszínen, hogy a megfelelő klímát válasszuk ki a szoba egyedi környezete szerint. Ha kérdése van, hívjon minket. Várjuk a hívását. Választásánál a legjobb elhelyezés és a gazdaságosság mellett a környezeti hatás is fontos lehet, ebben is segítünk.

A Split, multi-Split, VRF rendszerek, hideg vizes folyadékhűtők rendszernek széles spektrumát lefedjük.

A nagy teljesítményű kültéri egységek , valamint a különböző beltéri egységek kombinálhatóak egymással. A monovalens rendszerek biztosítják az Ön megbízható hűtését és/vagy fűtését az egész évben.

Az iparág legjobb teljesítményét tudjuk nyújtani, függetlenül az emeletek számától, a helység nagyságától vagy magasságától. A legjobb teljesítményi értékeket a részleges terhelési tartományban a legnagyobb magasság és hosszúság különbségben tudjuk biztosítani.

A telepített legújabb inverteres technológiával garantáljuk a környezetbarát és hatékony működést. Mikroelektronikai érzékelő és vezérlő technológia lehetővé teszi az egész rendszer nyomon követését és szabályozását egy központi helyről, vagy távolról, a világ bármely pontjáról.

Bízunk benne, hogy felkeltettük az Ön figyelmét a légkondicionáló berendezések, es azok professzionális szakmai háttere iránt, és köszönjük, hogy érdeklődött hűtő- és légkondícionáló berendezéseinkről!

$

Lakossági és Ipari Split Klima, Mono klíma, Dual klíma - komplett klíma rendszerek

$

VRV

$

Folyadékhűtő

$

Fan-coil

$

Légkezelő

$

Geotermikus gépezet

$

Vízköd szórás, Levegőhűtés, Párásitó rendszer

$

RUCON-AIR: légmennyiségszabályzók, hangtompítók

$

TONON: folyadékhűtő, Fan-Coil

$

MADEL: rácsok, diffúzorok, zsaluk, stb.

$

HIREF: szerver szóbákra close control légkondicionális gépek

$

Ipari Klima és Légtechnika

Klíma- és Légtechnika szerelés fotók

 

Klíma javítás, karbantartás

Gépezeti javítások

Szigetelés

Csövezés

Légcsatornázás

Klíma- és Légtechnika javítás, karbantartás fotók

 

A Facility Consulting megoldásokat nyújt ügyfeleinek.

A Facility Consulting 2010 óta kiemelkedő szerepet lát el a Magyarország lég- és klímatechnikai, épület üzemeltetési és tanácsadási piacán. Megbízhatóságunk, magas minőségű termékeink és munkánk kiváló referenciát kínálnak.

Kedvező árképzésünk mellett a német precizitás és több éves tapasztalattal rendekező szakembereink magas színvonalon végzett tevékenysége jellemző termékeinkre és szolgáltatásainkra.

A Facility Consulting szolgáltatásokat nyújt egy kézből: Műszaki management, a levegő és a Klimatechniak, a szolgáltatástól a kereskedelmig, épülettakarítás és energiagazdálkodás és a jövő-orientált energiatakarékos megoldások.

Kérdése van?

Legyen szó Facility Managementről, Energia Managementről, Épülettakarításról, Klíma- és Légtechnika kivitelezésről vagy javításról, vagy komplett Lakásfelújításról, a Facility Consultingra számíthat!

Kérdezzen tanácsadónktól, vagy kérjen ajánlatot akár telefonon, e-mailben, vagy akár közvetlenül a kapcsolati űrlap kitöltésével!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Adatvédelem

Call Now Button