Légtechnika gyártás

Légmennyiségszabályzó

Saját új fejlesztésü, új technologiával gyártott Légmennyiség Szabályozók.

RUCON-AIR Deutschland GmbH és Facility Consulting Kft. közös koncepció és gyártási eljárás.

Made in Europe

Disztribútort keresünk, jelentkezzen most!

Nem igényel karbantartást

Karbantartást nem igénylő áramlásszabályozók, bármilyen helyzetben beszerelhetők szellőzéstechnikai berendezések befúvó vagy elfúvó csővezetékébe.

Ház és szabályozómechanika horganyzott acéllemezből, központosan csapágyazott csapófedél az áramlás szabályozásához nemesacél csapágytengelyből speciális csapágyhüvelyben. Állítóberendezés forgómutatóval, skálával és az áramlási célérték rögzítési pontjával, manuálisan vagy motorikusan beállítható.

Mechanikus szabályozók

A RM áramlásszabályozók mechanikus szabályozók konstans levegőáramláshoz, nem igényelnek segédenergiát. A speciális szabályozótechnika magas pontosságot nyújt minden, legalább 1:5 arányú szabályozási tartományban. Ezen a Vmin és Vmax értékekkel megadott szabályozási tartományon belül az áramlási célérték tetszés szerint állítható. Az áramlási értéket változó nyomásnál a megadott nyomásértéktől ±5%-tól ±10%-ig terjedő eltéréssel állandó szinten tartja.

Paraméterek

– Névleges méretek: DN80-tól DN400-ig
– 
Áramlásszabályozási tartomány: Vmin = 45-től Vmax = 5400 m3/h-ig
– 
Nyomástartomány: 50-től 1000 Pa-ig
– 
Légzárási fokozat DIN V24194-2: II
– 
Belső hőmérséklettartomány: -20-tól +70°C-ig, rövid ideig 90°C

Opciók

– Motoros beállítás két áramlási célértékre, 230V / 24V
– 
Állandó motoros beállítás tetszés szerinti áramlási célértékekre, 24V
– 
Külső szigetelőbevonat lemezköpennyel
– 
Kétoldali fésűs tömítés (DN100-as mérettől)

Légmennyiségszabályzó fotók

 

A Facility Consulting megoldásokat nyújt ügyfeleinek.

A Facility Consulting 2010 óta kiemelkedő szerepet lát el a Magyarország lég- és klímatechnikai, épület üzemeltetési és tanácsadási piacán. Megbízhatóságunk, magas minőségű termékeink és munkánk kiváló referenciát kínálnak.

Kedvező árképzésünk mellett a német precizitás és több éves tapasztalattal rendekező szakembereink magas színvonalon végzett tevékenysége jellemző termékeinkre és szolgáltatásainkra.

A Facility Consulting szolgáltatásokat nyújt egy kézből: Műszaki management, a levegő és a Klimatechniak, a szolgáltatástól a kereskedelmig, épülettakarítás és energiagazdálkodás és a jövő-orientált energiatakarékos megoldások.

Kérdése van?

Legyen szó Facility Managementről, Energia Managementről, Épülettakarításról, Klíma- és Légtechnika kivitelezésről vagy javításról, vagy komplett Lakásfelújításról, a Facility Consultingra számíthat!

Kérdezzen tanácsadónktól, vagy kérjen ajánlatot akár telefonon, e-mailben, vagy akár közvetlenül a kapcsolati űrlap kitöltésével!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Adatvédelem

Call Now Button